Promoties

December 2020: 12% Korting

Wat een jaar! Ook U kijkt ongetwijfeld uit naar een nieuwe start in 2021. Een jaar waarin we - hopelijk - zonder onderbreking onze activiteiten kunnen uitvoeren en doelstellingen kunnen behalen. Om uw ambities kracht bij te zetten bieden we een stevige korting voor vastgoedfotografie om het jaar in volle gas te starten.

Het is al bijzonder jaar geweest. De beperkingen, maatregelen en adviezen vliegen ons om de oren. Het mondmasker is een onmisbaar geworden en sociale contacten vermijdbaar. Het is voor iedereen vervelend en voor sommigen zeer moeilijk, dat beseffen wij ook.

12% korting voor iedereen!

Immo Tools biedt de hele maand december iedereen 12% korting aan. Voor elke aankoop van krediet krijgt u er 12% bonuskrediet er bovenop. Koop nu krediet aan via uw fotopaneel en het bonuskrediet wordt automatisch toegekend. Klaar voor gebruik bij de eerstvolgende boeking

Start 2021 met voorsprong!

"Wie nu goed schakelt, komt als eerst uit de bocht" stellen economen. Met deze korting zet U zichzelf in pole positie om het jaar goed in te zetten. Het is een investering voor de komende verkoopsdossier in wat zich als een druk jaar aankondigt.

Werk snel en voordelig

Onze Pre-paid betaalformule - waarbij u krediet kan aankopen - is gans het jaar het meest interessant. Dit voordeel is normaal variabel en afhankelijk van het bedrag dat U opwaardeert naar uw fotopaneel. Met deze tijdelijke actie ontvangt iedereen, ongeacht het aankoopbedrag, hetzelfde maximale voordeel van 12% bonuskrediet.

Ontdek nu deze eenvoudige en voordelige betaalmethode in uw Immo Tools fotopaneel.

 

Terug naar overzicht
Deel: Facebook LinkedIn Twitter