PROMOTIE DRUKWERK

LAAT EEN BLIJVENDE INDRUK ACHTER
  • Luxe Brochure van 8 pagina's
  • Pakket van 500 flyers
  • Ontwerp op maat van uw huisstijl

Drukwerk is terug van nooit weggeweest. Voor de promotie van vastgoed in het belangrijk dat u ook inzet op fysieke dragers om woningen te promoten, uw boodschap te verspreiden en uw merk te laten groeien. Maakt u al gebruik van professioneel gedrukte reclame?

Het grafisch team van Immo Tools kan u begeleiden in elke vraag betreffende drukwerk. Ook wanneer u iets specifiek op maat wilt ontwikkelen helpen we u daar graag mee verder. Daarnaast bieden we luxe-brochures en huis-aan-huis flyers aan die voor elk kantoor een meerwaarde betekenen.

Immo Tools Vastgoedfotografie Luxe Brochure
PAK GROOTS UIT

LUXE-BROCHURE

Geeft u ook een technische fiche af bij elk plaatsbezoek? Wij hebben dé oplossing om dit op te waarderen. Een luxueuze brochure van 8 pagina's die plek biedt voor 17 foto's en alle technische info. Het wordt professioneel gedrukt op dik papier en is te bestellen vanaf 25 stuks.

Samen met u ontwikkelen we een ontwerp dat we telkens opnieuw invullen met de foto's en gegevens van een nieuwe eigendom. De brochure kan ingevuld worden met de foto's van onze vastgoedfotografie, maar u mag ook beelden van een andere fotograaf of de eigenaar doorsturen.

Immo Tools Vastgoedfotografie Drukwerk
IEDEREEN MAG HET WETEN

HUIS-AAN-HUIS FLYERS

Het is een succesvolle strategie de lokale buurt en haar bewoners te informeren over een nieuwe verkoop in de wijk. Niet zelden levert dit een verkoop of zelfs een nieuwe inkoop op. Immo Tools biedt deze huis-aan-huis flyers aan die per eigendom gepersonaliseerd worden. Te bestellen per 500 stuks waarbij de ontwerpkosten inbegrepen zijn.

UW LOGO EN HUISSTIJL

ONTWERP OP MAAT

Al het drukwerk wordt steeds ge-layout met uw logo en de juiste huisstijlkleuren. Er wordt nergens verwezen naar Immo Tools. Zo draagt dit drukwerk maximaal bij tot een professionele indruk en vergroot het uw merkbekendheid.

AFGELEVERD AAN UW KANTOOR

GRATIS VERZENDING INBEGREPEN

Bij elke bestelling van drukwerk is het vervoer inbegrepen. Zo ontvangt u op slechts enkele dagen tijd het drukwerk aan uw adres zonder extra kosten. Klaar om onmiddellijk in te zetten bij de promotie van een verkoop.