Mast Hoogtefotografie

Til uw fotoreeks naar een hoger niveau
  • Uniek & opvallend standpunt
  • Duidelijk overzicht van eigendom
  • Tot maar liefst 8 meter hoog

Als vastgoedmakelaar doet u ongetwijfeld uw uiterste best u te onderscheiden van de anderen. Ook uw panden in portefeuille kunnen best opvallen in het grote aanbod. Om er met één beeld tussenuit te springen biedt onze telescopische mast dé oplossing. Met de mast beschikken we over een speciaal statief waarmee we onze camera tot 8 meter hoog kunnen plaatsen.

De bediening verloopt via een mobiele applicatie waarmee we vanop de grond het standpunt kunnen beoordelen. Zo garanderen we steeds dezelfde kwaliteit te land of te lucht. Immo Tools biedt hoogtefotografie met mast enkel aan in combinatie met onze vastgoedfotografie.

SPRING ER BOVENUIT

8 METER VOORSPRONG
OP DE REST

We zijn het gewend de wereld en objecten erin te bekijken vanop ooghoogte. Het is zo ingebakken dat het afwijken van deze norm onmiddelijk fel opvalt. Het lijkt alsof we iets nieuws te zien krijgen en dat trekt onze aandacht.

Wanneer kandidaten via de portaalsites op zoek gaan naar een nieuwe woning krijgen ze steeds een groot aanbod te zien. Hun eerste selectie gebeurd op basis van de eerste foto die ze te zien krijgen. Met een foto vanuit de hoogte vergroot u de kans dat er als eerste wordt doorgeklikt naar uw publicatie.

Boek een opdracht
VERMIJD OBSTAKELS IN BEELD
  • Wagens;
  • Hagen en struiken;
  • Hekwerk en afsluitingen.
KWALITEIT IN FOTO'S EN SERVICE

WIJ LEGGEN ONZE LAT HOOG

Ontdek onze werkwijze
HOOG EN DROOG

VLOT INZETBAAR
OP ELKE LOCATIE

Al onze fotograferen zijn opgeleid om overweg te kunnen met de telescopische mast. Technisch kan ze op élke locatie ingezet worden indien er geen beperkingen zijn in de hoogte (bv. plafond). De telescopische mast is, in tegenstelling tot de drone, ook niet onderhevig aan een wetgeving. Hierdoor is het veel eenvoudiger in te schakelen.