DRONE LUCHTFOTOGRAFIE

GARANTIE OP SPECTACULAIRE BEELDEN
  • Perfect in beeld zonder obstakels
  • Overzicht van heel het domein
  • Tot maar liefst 45 meter hoog

Met foto’s vanuit de lucht toont u de eigendom vanuit een uniek standpunt. Vanop grote hoogte geeft u een duidelijk overzicht van grond die de woning omvat. Het zorgt ervoor dat grote domeinen, bos- of landbouwgrond in één oogopslag goed te aanschouwen zijn. De beelden die met de drone gemaakt worden bevatten bijzonder nuttige informatie voor kandidaat kopers.

Het mogelijk tot gebruik van de drone is sterk afhankelijk van locatie en weersomstandigheden. Immo Tools biedt luchtfotografie met drone enkel aan voor toepassingen in vastgoed én in combinatie met onze vastgoedfotografie. Het is niet mogelijk om een dronesessie apart aan te vragen.

Luchtfotografie met Drone
HET LIJKT WEL SPEELGOED

KNAPPE TECHNOLOGIE
IN PROFESSIONELE HANDEN

Met een drone zijn mogelijke standpunten in de lucht zijn quasi onbeperkt. De autonomie van een batterij is dat helaas wel. Het komt er dus op aan zo snel mogelijk de beste standpunten in te nemen en fotograferen. Onze ervaring als fotograaf op de grond helpt ons in de lucht enorm vooruit. Zo sluiten de luchtfoto's perfect aan bij de klassieke fotoreeks.

Ga je zelf met een drone aan de slag? Lees dan zeker onze praktische tips. Dit zal je helpen tot een beter resultaat te komen.

Luchtfotografie met drone
VOORDELEN LUCHTFOTOGRAFIE MET DRONE
  • Handig overzicht van het perceel
  • Spectaculair zicht
  • Vlot combineerbaar met klassieke fotoreportage
VLIEGEN WAAR U NIET KUNT GAAN

DE SAMENWERKING HANGT IN DE LUCHT

Ontdek onze werkwijze
VLIEGLICENTIE KLASSE 2

VLIEGEN BINNEN DE WET

Onze fotografen beschikken over een Klasse 2 vlieglicentie als afstandpiloot. We vliegen met een geregistreerd, verzekerd toestel dat we voor commercïele doeleinden kunnen gebruiken.

Er gelden enkele beperkingen waarmee we rekening moeten houden. Zo kunnen we enkel een dronevlucht uitvoeren buiten het zogenoemd gecontroleerd luchtruim. Om te kijken of een woning in een vliegbare zone valt kan u de interactieve kaart bekijken van het Belgisch luchtruim.

Bekijk het luchtruim
ONTDEK DE ALTERNATIEVEN

SOORTEN LUCHTFOTOGRAFIE

Ondanks de fantastische technologie zijn er vaak beperkingen bij dronevluchten. Niet enkel de wetgeving maar ook omgevingsfactoren en weersvoorspellingen kunnen een dronesessie onmogelijk maken. Gelukkig zijn er nog alternatieven.

Immo Tools beschikt ook over telescopische masten waarmee er foto's getrokken kunnen worden op 8 meter hoogte. We hebben zelfs contacten met helicopterpiloten. Dus indien het toch wat meer mag zijn, bestaan er nog voldoende alternatieven.

Soorten Luchtfotografie