Werkwijze

Professioneel, duidelijk & interessant
  • uniek fotopaneel
  • flexibele betaalmethoden
  • scherpe tarieven
Handig in gebruik

Online fotopaneel
per kantoor

Bij Immo Tools doen we er alles aan om onze samenwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen. Elk kantoor kan een fotopaneel opstarten waarin alles netjes terug te vinden is.

In het fotopaneel kan je nieuwe fotoreportages boeken, lopende aanvragen beheren en afgewerkte foto’s downloaden. Je ontvangt handige meldingen die je steeds op de hoogte houden.

Per kantoor kan je meerdere medewerkers toevoegen die ook opdrachten mogen bestellen. Als beheerder controleer je steeds hetgeen iedereen doet. Handig toch?

Unieke bestelfunctie

Boek en beheer
fotoreportages online

Via het fotopaneel kan u de opdrachten eenvoudig zelf inplannen. Kies zelf welke dag en tijdstip het beste passen in je agenda of laat de keuze aan de bewoners wanneer de fotograaf mag langskomen.

Verlies geen tijd met telefoontjes en e-mails tussen drie partijen maar leg fotoreportages onmiddellijk vast. Uw fotopaneel met boekingsmodule is ten allen tijde beschikbaar. Zowel op desktop als mobiel. 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Geplande fotoreportages kan u bovendien steeds wijzigen of annuleren. Eens afgewerkt vindt u de foto’s daar ook terug.

Kies hoe u wenst te betalen

Meerdere betaalopties

Pre paid

Kies voor korting

Het is in uw fotopaneel mogelijk een saldo op te laden waarmee fotoreportages besteld kunnen worden. Het saldo is daarbij bruikbaar voor alle aangesloten medewerkers van uw kantoor. U kan steeds het verloop van het krediet nauwgezet opvolgen.

Het werkt eenvoudig én is voordelig. Per aankoop ontvangt u een extra bonus. Afhankelijk van het bedrag dat u oplaadt kan dit voordeel oplopen tot 10% bonuskrediet. Indien u een samenwerking op lange termijn ziet zitten is dit de meest interessante optie.

Direct paid

Bij elke bestelling van een fotoreportage kan u deze onmiddellijk online afrekenen. Je betaalt zo opdracht per opdracht per krediet- of debetkaart.

U ontvangt een factuur na elke bestelling. Annuleert u een opdracht, komt het betaalde bedrag bij uw kantoorkrediet.

Post paid

Moderne technieken gaan ook hand in hand met een klassieke werkwijze. U kan ervoor kiezen een bestelde opdracht op factuur te betalen. De facturatie bundelt de opdrachten van 15 dagen.

Ontvang onze prijslijst

Transparante tarieven,
scherpe prijzen

Goede afspraken maken goede vrienden. Met de vastgoedfotografie van Immo Tools weet u steeds goed wat de totale kostprijs is. We stelden een vast tarief per type eigendom op voor een totale uitvoering van A tot Z. Ontdek hier wat er allemaal inbegrepen is.

Vraag nu onze meest recente prijslijst aan. Onze diensten en tarieven zijn uitsluitend voor professionelen in vastgoed.

Bekijk ons fotoportall zonder enige verplichting

Overtuigd? Start hier

Verken het fotoportaal